Fordelene ved solfilm

qxio-android-checkmark-circle

FORDELENE


Tonede eller ikke-tonede ruder? Går du og overvejer, om du skal montere solfilm i dine bilruder eller ej?

Så lad os fra Lund Solfilm hjælpe dig lidt.

Der findes flere forskellige slags solfilm med forskellige fordele og ulemper. De har dog alle sammen følgende til fælles:

  1. Det ser supergodt ud. Er du til det stilede og eksklusive look? Solfilm er det samme som tonede ruder, og det giver bilen et overvejende maskulint, men samtidig elegant udtryk.
  2. Bedre indeklima. Solfilm reducerer op mod 60% af solens varme, så du og dine medpassagerer ikke behøver at åbne skjorter og trøjer, når solens stråler rammer bilen. Du slipper for et for varmt indeklima, som ellers ofte gør børn utilpasse og køresyge. Med solfilm er i allesammen friske og kan nyde turen.
  3. Beskyttelse mod UV-stråler. I en tid hvor faren for kræft er overhængende, er det rart at vide, at du kan køre i bil uden at blive udsat for de farligste af solens stråler. Solfilm beskytter nemlig mod UV-stråler. Hvor meget de tonede ruder beskytter afhænger af, hvilken slags solfilm du køber.
  4. Bilens interiør blegner ikke. Normalt afbleger solens stråler din bils interiør over længere tid, men med solfilm forbliver det indre af din bil ligeså flot, som det altid har været.
  5. Mere privatliv. Med tonede ruder kan du og din familie skabe jer lige så tossede som i vil, da ingen fremmede kan se noget igennem din bils ruder. Med solfilm får i virkelig bilen helt for jer selv.