Solfilm til biler

  • qxio-ios-arrow-thin-rightfjerner 99% af solens UV-stråler
  • qxio-ios-arrow-thin-rightgiver bilen et cool og eksklusivt look
  • qxio-ios-arrow-thin-rightmindsker falmning af sæder og kabine
  • qxio-ios-arrow-thin-rightsikrer behageligt indeklima i kabine
  • qxio-ios-arrow-thin-righteliminerer solblænding i f.eks. DVD-skærme
  • qxio-ios-arrow-thin-rightgiver mere brudsikre ruder ved kollison og indbrud

Vi er specialister i solfilm

Vi kan rådgive dig om den helt rigtige løsning til lige præcis dit behov. Nogle lægger mest vægt på, at solfilm giver et cool look til bilen, mens det for andre er mere vigtigt at opnå et behageligt indeklima med kølig kabine og ingen solblænding. Vi sikrer begge dele med vores løsninger med solfilm!

Solfilm –
eksklusivt udseende og behageligt indeklima

Solfilm fjerner 99% af alle UV-stråler

Solens UV-stråler er skadelige i store mængder for vores hud, idet de kan give kræft og andre sygdomme. Solfilm fjerner 99% af alle UV-stråler. Samtidig tilbagekastes varmestrålerne fra solen, således at kabinen altid føles kølig og behagelig.Som en ekstra bonus formindsker solfilm, at sæder og interiør i kabinen falmer, og din bils pris falder ikke tilsvarende.

Solfilm giver også større sikkerhed

Solfilm gør ruden mange gange stærkere, således at risikoen for brud på glasset minimeres. Det er vigtigt i tilfælde af kollision, at ruden ikke springer så let, ligesom solfilm ”forsegler” ruden, således at der ikke springer glas indvendigt i kabinen ved evt. kollision. Samtidig giver solfilm en markant øget styrke i ruden, hvilket gør det langt sværere at bryde ind i bilen.

SOLFILM GALLERI

Se de mange eksempler på solfilm vi har lavet...

qxio-ios-arrow-thin-right