Om os

qxio-ios-checkmark-outline

KVALITETSARBEJDE


Hos Lund Solfilm har vi knap 25 års erfaring med solfilm, lakbeskyttelse, bilreklamer og bilindpakning.

Vi er derfor kendt for at levere et kvalitetsarbejde – med kreativt design af iøjnefaldende reklamebiler, præcis montering med sans for hver lille detalje på bilen samt levering til tiden.

Kun erfarne medarbejdere
– med respekt for din bil...

qxio-ios-checkmark-outline

Topklasse resultater


Det er præcisionsarbejde at montere solfilm, lakbeskyttelse, bilreklamer og bilindpakninger.

Selvom design og montage er baseret på solidt håndværk, så findes der ingen officiel uddannelse i faget. Derfor har vi hos Lund Solfilm selv etableret vores eget uddannelsesprogram, hvor medarbejderne oplæres gennem mange måneder i håndværket, før de får lov til selv at montere film på vores kunders biler. Samtidig lærer vi vores medarbejdere at vise den største respekt for vores kunders køretøjer, således at du altid får et resultat i topklasse.

Kreativt design er afgørende
for opmærksomhed

qxio-ios-checkmark-outline

Kreativt design


Vi har en afdeling for design, hvor uddannede grafikere kan udarbejde de mest iøjnefaldende bilreklamer og -indpakninger, som nok skal skabe opmærksomhed i bybilledet. Netop ved at anvende kreative designere og grafikere kan vi levere nogle helt unikke og kreative oplæg til jeres virksomhed. Vi glæder os til at give jeres et helt personligt, eksklusivt eller iøjnefaldende udseende…